Activiteiten

De Massagemobiel biedt teambuilding, yoga en pilates aan op je bedrijf, feest of evenement. Deze activiteiten kunnen eventueel in combinatie met massages doorgaan, met of zonder de massagemobiel. Het kan gaan om een éénmalige activiteit of een wekelijks gebeuren.

Yoga

Yoga is het aannemen van stretchende lichaamshoudingen om je flexibiliteit te verbeteren. Daarnaast maakt men gebruik van specifieke ademhalingstechnieken om op mentaal vlak vrijheid en rust te creëren.

Yoga betekent letterlijk eenheid en de combinatie van beide technieken zorgen voor de eenheid tussen lichaam en geest. Door het regelmatig beoefenen van yoga zal je merken dat je je beter in je vel gaat voelen, je minder stress hebt en je focus wordt aangescherpt.

Hiervoor kan je best een uur op minimaal wekelijkse basis voorzien.

yoga-beach

Teambuilding

Onze schouder nek massage workshop is de manier om de connectie tussen collega’s te versterken. In deze 2 tot 4 uur durende workshop worden de beginselen van stoelmassage, zonder olie en boven de kledij aangeleerd.

Mijn jarenlange ervaring als lesgever in massage heb ik gebundeld in dit teambuildingevent tot het aanleren van een gestructureerde, oprechte aanraking die de spanning in de nek en schouders doet afnemen. Je collega’ s zullen je dankbaar zijn.

Deze formule is al met enthousiasme onthaald door de werknemers van Procter & Gamble, Argenta, Mundipharma…

Teambld3 10Oct08 099

Pilates

Pilates is een reeks oefeningen specifiek ontwikkeld om het centrum van je lichaam, de zone van de buik en onderrug, te versterken. Dit gebeurt door buikspieroefeningen, roloefeningen, stretchings, en verlengingen van de ruggengraat op een mat.

Al deze bewegingen dienen om je houding te corrigeren, om rugklachten te vermijden en om je dagelijkse bezigheden vrijer te kunnen uitvoeren.

Voor Pilates is minimaal een uur tijd nodig en het is ideaal voor mensen met chronische rugklachten.

1200px Pilates_01